Caută
Close this Cauta... box.

M-am născut în 1988 în Cluj-Napoca într-o perioadă revoluționară urmată de o dezvoltare accelerată – un spirit pe care mi l-am însușit și se reflecta în tot ceea ce întreprind.

Curiozitatea și setea de cunoaștere s-au manifestat încă din copilărie când îmi petreceam timpul descoperind mecanismele tuturor jucăriilor prin dezasamblarea și reasamblarea lor. Însă nu a fost destul, doream să cunosc și cum s-a ajuns la produsul finit, de unde vine, cum s-a fabricat și mai ales cum se poate îmbunătăți.

Am urmat liceul real, cu specializarea în matematica-informatică intensivă care mi-a asigurat o bază solidă în dezvoltarea carierei de inginer.
Am studiat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, la Facultatea de Mecanică, secția Mecatronică pentru a avea parte de diversitate și perspective multiple nu doar în domeniul ales, ci și în cele complementare care alcătuiesc o imagine de ansamblu a intereselor mele tehnice.

Primele mașini care mi-au captat atenția și cărora mă dedic din plin au fost și sunt în continuare Centrele de prelucrare CNC – un sistem absolut fascinant cu un potențial amplu, creat cu scopul de a servi și a ușura viata oamenilor.

Mi-am început cariera lucrând pe un centru de prelucrare (Isel Euromod P45) și atracția a fost atât de mare încât mi-am petrecut următorii 5 ani studiind și cercetând în detaliu domeniul fascinant al comenzii numerice.

Am avut deosebita plăcere de a colabora cu oameni dedicați de la care am învățat foarte multe și le sunt recunoscător pană în ziua de azi. Am lucrat pe o multitudine de Centre de prelucrare cu diferite configurații, de la Centre de frezat orizontale (Hurco) pană la cele verticale (Challenger, DMG).

Fiind o persoana deschisă, în căutarea de noi soluții, cu un simt dezvoltat al calității, mi-am extins palierele cunoașterii tehnice pe plan international învățând, lucrând și colaborând cu specialiști din Austria și Norvegia. Am asigurat relaționarea eficientă și profesionista pe plan international în special prin centrul de strunjit Mori Seiki NL2700, dezvoltând și formând echipe specializate urmărind scopul de a creste calitatea și de a reduce costurile producției.

Experiența largă pe care o am îmbină nu doar teoria cu practica, ci și o abordare diferită a stilului de însușire a cunoștințelor prin prisma diferitelor formări și tehnici de lucru pe care le-am dobândit în traininguri, calificări și certificări continue. Astfel, materialele oferite sunt clar structurate, sistematizate și ușor de asimilat.

Însumând informațiile iată motivele care asigură eficienta și calitatea absolută în colaborarea noastră:
– inginer competent
– trainer/formator calificat
– manager de proiect
– câștigător “Leaders for the Future” 2013 – cel mai complex program de antreprenoriat și leadership din Romania.

Mai mult de atât, prin câștigul semnificativ de pe urma serviciilor oferite ajut la rândul meu susținând cauze sociale și făcând voluntariat, căci cu toții meritam o viată curgătoare ca un mecanism uns.

AcademiaCNC este prima platformă on-line care oferă specializare practică în programarea de mașini unelte din Romania, un proiect personal prin care redau comunității științifice, specializate și tuturor celor interesați în a avea ustensilele necesare pentru a descoperi într-un mod ușor și plăcut lumea fascinantă a tehnologiei.